El 23 de gener s’inicien unes obres per canviar tot el paviment de la planta 0 de la Biblioteca Marià Vayreda i retirar l’escala de cargol que comunica les dues sales infantils.
Durant el temps que durin les obres la Sala infantil i el Cau de la Guilla es traslladaran a La Carbonera. Els serveis per als adults es reprendran en només uns deu dies.

El dilluns 23 de gener començaran unes obres de millora a la Biblioteca Marià Vayreda que consistiran en canviar tot el paviment de la planta baixa. L’estiu passat hi va haver una plaga d’àcars a la moqueta i per aquest motiu es va decidir treure-la i posar un altre tipus de terra. S’aprofitarà també per retirar l’escala metàl·lica de cargol que comunica les dues sales infantils (planta 0 i planta -1).

Els treballs començaran el dilluns 23 de gener i s’han previst tres fases. En la primera, en la qual es treballarà la zona del taulell de la planta baixa, la Biblioteca estarà tancada. Es calcula que serà un màxim de 10 dies. Durant aquest temps no es podrà accedir a l’equipament ni tampoc hi haurà servei de préstec. Els retorns es podran fer a la bústia de retorn que funciona les 24 hores i que està ubicada a la cantonada de l’edifici amb la plaça de l’Àngel. Durant la fase 2, es tornarà a oferir el servei de préstec i es podrà accedir a les plantes 1 i 2, però no als espais de la planta 0. I, durant la fase 3, les sales per a adults ja estaran totes en funcionament i només hi haurà tancades les infantils.

Totes les activitats programades es podran fer amb normalitat.

La sala infantil i el Cau de la Guilla es traslladen durant totes les obres a La Carbonera

Durant tot el temps que durin les obres, la sala infantil es traslladarà a la Carbonera del Teatre Principal d’Olot per tal de poder continuar oferint els serveis. S’habilitaran espais de lectura, de jocs, d’estudi i de consulta, i s’hi faran les activitats programades (Hores del conte, tallers,…). No es podrà fer, però, servei de préstec. L’horari serà de dilluns a divendres de 17 a 20 h i els dissabtes de 10 a 13 h.

El Cau de la Guilla seguirà funcionant amb les mateixes condicions però ubicat a La Carbonera.

Les parelles Lecxit també tindran el seu espai a la Carbonera

El cost total de les obres de millora de la Biblioteca és de 38 mil euros.