A les tardes dels diumenges de juliol i agost els olotins tenen una cita al Parc Nou. La Música al Parc ens acosta any rere any propostes d’una alta qualitat per escoltar a la fresca, sota l’ombra dels arbres centenaris, enmig d’un entorn únic. Concerts gratuïts, per escoltar en família, ja sigui asseguts a les cadires o berenant tot fent el pícnic sobre la gespa del parc.

La Música al Parc d’aquest estiu ofereix propostes d’estils ben variats perquè cadascú hi trobi allò que més li escau. Propostes de qualitat, de música clàssica, d’arrel tradicional i fins i tot de pop, interpretades per duets, tercets i quartets amb guitarres, arpes, violins, vents, acordió,… i unes veus prodigioses.

La primera de les propostes serà aquest diumenge 1 de juliol, a les 18.30 h. A l’aire és una reinterpretació de les cançons populars d’arrel tradicional, amb la sonoritat de quatre saxos i una cantant.

El diumenge 22 de juliol, Dani Jané i Marta Casals ens portaran una proposta de música tradicional catalana a veu i a guitarra. La setmana següent, el 29 de juliol, el duet Criatures ens proposa un repertori de música d’arrel amb el so de la gralla i de l’acordió diatònic. El 5 d’agost, la força de vuit guitarres de les províncies alemanyes de Saxònia i de Turíngia ressonarà sobre la gespa del Parc Nou. Perepau Ximenis i Josep Maria Ribelles, amb l’arpa i l’acordió, proposen un viatge màgic a la música tradicional el 12 d’agost. Una setmana més tard, el 19 d’agost, la prodigiosa veu de Natalia Labourdette farà emmudir els ocells del parc al so de la lírica, amb peces de Schubert i Schumann, entre altres. El cicle de Música al Parc acabarà el 26 d’agost amb les versions més melòdiques dels grans temes del pop, a càrrec del Quartet Wood. Tots els concerts són gratuïts i començaran a les 18.30 h.