Nova edició del Garrotxinàrius, que omplirà de música i ball folk el dissabte 2 de febrer, des de les 16 h fins al voltant de la mitjanit. Organitzat per l’entitat Ofolk i l’Institut de Cultura d’Olot, a la tarda s’han preparat dos tallers de dansa per aprendre a ballar les danses occitanes i catalanes. Els tallers aniran a càrrec de Castanha é Vinovèl i Clau de Lluna, els dos grups que actuaran a partir de les 22 h en el ball i el concert a la sala El Torín. A la nit tocaran les cançons que hauran estat assajant a la tarda per tal que els participants dels tallers puguin posar en pràctica els balls apresos.

Castanha é Vinovèl

Castanha é Vinovèl és un grup occità que combina viola de roda, acordió, cants i ritmes, amb una sonoritat molt propera al balèti, la dansa tradicional de la zona. Nascut el 2007 a Besiers, la formació recupera cançons i aires per a ballar del repertori tradicional occità. Yves és el mestre de dansa del grup que animarà a tot el públic a ballar durant el concert i, a més, dirigirà els tallers de la tarda.

Clau de Lluna

Clau de Lluna és una banda emblemàtica dels 90 que interpretarà el seu repertori de música folk. Ho farà acompanyada de l’especialista en dansa tradicional catalana Carlos Mas.

Participar als dos tallers de dansa de la tarda té un preu de 10 euros si s’agafen les entrades anticipadament i 12 euros si s’espera al mateix dia a taquilla. Els qui només vulguin assistir al concert i ball de la nit també tenen una entrada de 10 euros anticipada i 12 euros a taquilla. L’abonament pels qui assisteixin als tallers i al ball és de 20 euros. A més, Ofolk ha preparat un sopar per a les 20.15 h. Tots els qui vulguin assistir-hi cal que reservin plaça a ofolkolot@gmail.com.