Albert Bover, Michaël Attas Trio i el duet format per Alba i Santi Careta són les tres propostes programades des d’ara fins a l’1 de març.

Els concerts són els diumenges, a les 18.30 h, a l’Orfeó Popular Olotí.

Músics associats ha programat una nova edició del cicle La Roda Jazz, que comença aquest diumenge 2 de febrer a l’Orfeó Popular Olotí. La primera de les propostes serà un concert d’Albert Bover, un dels pianistes de referència a casa nostra. Amb una llarga trajectòria als escenaris, Bover ha compartit formació amb multitud de músics de prestigi i ha inspirat les noves generacions del Jazz.

Dues setmanes més tard, el diumenge 16 de febrer, Michaël Attias Trio actuarà a l’Orfeó. Serà un concert de jazz empoderat, de caire avantguardista i contemporani. Attias actuarà acompanyat de Ramon Prats a la bateria i de Javier Moreno al contrabaix.

L’última de les propostes de La Roda Jazz és el duo format pels germans Alba i Santi Careta, amb una dilatada carrera al món del jazz. Diumenge 1 de març reivindicaran el ventall sonor dels Països Catalans, des de la tradició popular fins al pop actual, de la sardana de l’Empordà, a la jota de les terres de l’Ebre i als cants del Pirineu.

Les entrades pels concerts valen 7 euros si s’agafen anticipadament a la taquilla del teatre, a Can Trincheria i a través d’internet. En canvi, si es compren el mateix dia del concert a la taquilla de l’Orfeó Popular Olotí tindran un preu de 9 euros. Tots els concerts són a les 18.30 h.