Un espai on deixar puntualment els infants de 3 a 10 anys de forma gratuïta per ajudar a la conciliació familiar.

El Cau de la Guilla és un espai, ubicat a la Sala Infantil de la Biblioteca, en el qual les famílies hi poden deixar puntualment els seus infants de forma gratuïta. Allà, estaran atesos per personal qualificat que oferirà als nens i nenes activitas lúdiques i educatives vinculades amb el joc, els llibres i la lectura i les manualitats.

El Cau de la Guilla estarà obert de dilluns a divendres de 17 a 20 h i els dissabtes de 10 a 13 h, en franges d’una hora i mitja. Per fer-ne ús cal inscriure’s a través d’un formulari en línia (elcaudelaguilla.olot.cat). Les inscripcions es podran fer des de quinze dies abans, sempre que hi hagi places disponibles i les famílies poden reservar per una o dues franges.

A cada franja horària hi haurà un màxim de 8 infants que sempre estaran atesos per dos monitors professionals.

No està pensat per assistir-hi de forma regular sinó per a cobrir necessitats puntuals per compaginar gestions personals, familiars i laborals amb la criança dels infants.

El Cau de la Guilla entrarà en funcionament el dilluns 3 d’octubre. Les inscripcions es poden fer des del dimecres 28 de setembre.

Aquest projecte està finançat pel programa Temps de Cures impulsat pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat.

Inscripcions al Cau de la Guilla