L’Arxiu Comarcal de la Garrotxa ha obert un espai web dedicat a Sadurní Brunet Pi (Vallirana, 1886 – Olot, 1958): sadurnibrunet.com. El portal és el resultat del procés d’investigació dut a terme per David Santaeulària i Serra sobre el Fons Sadurní Brunet Pi que custodia aquest arxiu.

A partir de les 3.802 imatges, els 1.220 dibuixos i altres materials complementaris cedits pel seu fill Jordi Brunet Forasté, es proposa una aproximació raonada a la trajectòria del polivalent artesà que va desplegar el seu talent creatiu durant l’etapa d’efervescència constructiva modernista. L’àmbit virtual amplia els continguts de l’exposició “Sadurní Brunet: interiorista, dissenyador, fotògraf i ‘constructor de cielos’”, amb el recull de tota la producció integral de l’autor, que es pot visitar fins al 19 d’agost a la Sala Oberta del Museu de la Garrotxa.

Aquest portal ofereix una dinàmica oberta, ja que permet anar-hi introduint nous continguts i ajustar dades que, fins ara, no s’han pogut concretar. En aquest sentit, en la secció Calaix de sastre cada setmana s’hi incorporarà una nova imatge amb la voluntat d’animar l’espectador a completar la informació bàsica de què es disposa.