Una setantena de nous títols s’afegeixen al catàleg de préstec de la Biblioteca Marià Vayreda.

Una quarantena de nous llibres s’incorporen aquest mes d’octubre a la secció d’adults de la Biblioteca Marià Vayreda. Entre les novetats, destaca Sola, la primera novel·la de Carlota Gurt. També es pot agafar en préstec des d’avui Nosaltres, després, de Sílvia Soler i Els llocs on ha dormit Jonàs, d’Adrià Pujol i Cruells.

Altres novetats d’aquest mes a la biblioteca són Estiu, d’Ali Smith; El senyor Palomar, de Tina Vallès; La família Martin, de David Foenkinos; On ets, mon bonic, de Sally Rooney; Existiríamos el mar, de Belén Gopegui; Queridos niños, de David Trueba; A foc lent, de Paula Hawkins; i L’amo, de Miquel Adam, entre altres.

Consulta les novetats literàries de l’octubre

A la sala infantil s’incorporen una trentena de nous títols a la col·lecció. És el cas d’Els volcans, de Patrícia Geis; Projecte Iaia, d’Anne Fine; El país de les aigües tranquil·les, d’Anna Cortils; Vull pit, de Virgína Álvarez; Nou a la ciutat, de Marta Altés; Un passeig pel bosc, de Mariona Tolosa; Tancho, de Luciano Lozano; i Enlloc, de Glòria Castañares.

Consulta les novetats literàries de l’octubre a la sala infantil