Una seixantena de nous títols s’afegeixen al catàleg de préstec de la Biblioteca Marià Vayreda.

Més de 30 nous llibres s’incorporen aquest mes de febrer a la secció d’adults de la Biblioteca Marià Vayreda. Entre les novetats, destaca  el segon volum de La mort del comanador, d’Haruki Murakami. També es pot agafar ja en préstec Por: Trump a la Casa Blanca, l’últim llibre de Bob Woodward sobre el president nord-americà. Sota un cel escarlata, de Mark Sullivan i La dansa del rellotge, d’Anne Tyler són altres de les novetats d’aquest febrer.

L’última novel·la de Luisgé Martín, El mundo feliz, s’afegeix als nous títols d’aquest febrer, igual que La noia del violoncel, de Jordi Campoy Boada, Massa foc, de Vicenç Villatoro, i La filla de la tempesta, de Santi Baró, entre altres novetats.

Consulta les novetats literàries del febrer

A la sala infantil s’incorporen una trentena de nous títols a la col·lecció. És el cas d’El virus de l’amor, de Laura Cohen i Nicolas Gouny. També es pot agafar ja en préstec la història El meu os gran, el meu os petit i jo, de Rocío Bonilla i Margarita del Mazo. Altres títols que s’afegeixen aquest febrer són L’estel del talp, de Britta Teckentrup; El refugi de Tarek, de Manuel Villanueva; L’Ada Goth i la simfonia sinistra, de Chris Riddell; i Els germans Wallace i la màscara del faraó, del garrotxí Sisu Lagares, entre molts altres.

Consulta les novetats literàries del febrer a la sala infantil