Una seixantena de nous títols s’afegeixen al catàleg de préstec de la Biblioteca Marià Vayreda.

Més de 40 nous llibres s’incorporen aquest mes de desembre a la secció d’adults de la Biblioteca Marià Vayreda. Entre les novetats, destaca Abans de les cinc som a casa, l’últim llibre d’Albert Forns amb el qual va guanyar el premi BBVA Sant Joan. També s’incorpora al catàleg l’obra finalista del Premi Planeta 2020, Un oceano para llegar a ti, escrit per la periodista Sandra Barneda. Seguint amb els reconeixements, una altra de les novetats és la darrera obra per a adults de la Premi Nacional de Literatura Infantil Juvenil 2020, Èlia Barceló, que porta per títol La noche de plata.

Alguns dels altres llibres que ja es poden agafar en préstec són Sol de sang, de Jo Nesbo; El càstig, de Guillem Sala; Línea de fuego, d’Arturo Pérez-Reverte; El destino de un gato común, d’Álvaro Pombo; El cor de la nit, de Rebecca West; La foscor que coneixes d’Amy Engel; Las maravillas, d’Elena Medel; i Tsunami, d’Albert Pijuan.

Consulta les novetats literàries del desembre

A la sala infantil s’incorporen una trentena de nous títols a la col·lecció. És el cas d’Hola, micos, d’Oriol Canosa; L’Embús, d’Adrià Pujol Cruells; L’Ickabog, de J. K. Rowling; Un dia al parc, de Marta Orzel; Inquieta, de Dolores Battaglia; Un dia amb en Mus, de Claire Lebourg; La regla mola: si sabes cómo funciona, d’Anna Salvia Ribera i Perdut a la ciutat, de Sydney Smith, entre molts d’altres.

Consulta les novetats literàries del desembre a la sala infantil