La Biblioteca Marià Vayreda d’Olot comença el 2019 amb una quarantena de nous llibres al servei de préstec. Entre les novetats hi ha la darrera obra de Víctor Amela titulada Yo pude salvar Lorca. També s’incorpora al fons bibliogràfic Fungus: el rei dels Pirineus, el nou llibre d’Albert Sánchez Piñol. Un vespre al paradís, de Lucía Berlín; El visitante, de Stephen King; i Aprendre a parlar amb les plantes, de Marta Orriols són algunes altres de les novetats d’aquest gener.

La llista de noves incorporacions és llarga i destaca també l’obra guanyadora del Premi Bertrana 2018: el Far, de l’escriptora Maria Carme Roca. També es pot agafar ja en préstec Retrato del vizconde de invierno, d’Álvaro Pombo; Fills de Caín, de Jordi Costa; i Res és impossible, de Kilian Jornet.

Descarrega les novetats literàries del mes de gener a la biblioteca Marià Vayreda.

A l’apartat musical, la biblioteca suma el CD amb les cançons de Maremar, el musical de Dagoll Dagom que es podrà veure a Olot el proper dissabte 19 de gener amb dues funcions al Teatre Principal. També s’ha adquirit El mal querer, l’àlbum que ha catapultat a la catalana Rosalía com a estrella internacional. Walls, de Barbra Streisand i Paraules que no s’esborren, imatges que no se’n van dels Gossos són dues altres de les novetats musicals d’aquest gener.

Descarrega les novetats musicals del mes de gener a la biblioteca Marià Vayreda.