Olot Cultura posa a disposició dels ciutadans abonaments per gaudir dels espectacles d’arts escèniques que es programaran des del mes de setembre de 2018 fins al juny del 2019. S’ofereixen tres tipus d’abonaments que inclouen diferents tipologies de propostes perquè cadascú pugui escollir aquella que s’adapta més als seus gustos. Els abonaments inclouen un important descompte pel públic de 16 a 25 anys, per tal que els espectadors més joves també puguin gaudir de la programació cultural de la ciutat.

L’abonament de teatre, dansa i circ, inclou els espectacles teatrals de Festes del Tura, les propostes de Rialles i tots els espectacles de la programació estable de teatre, dansa i circ. El preu és de 200 euros respecte als 308 euros que pagarien si es compressin les entrades de forma individual. La tarifa pels més joves és de només 100 euros.

L’abonament LAP consta de tots els espectacles que formen part d’aquest cicle que s’acostuma a fer els dijous al vespre i que està format per propostes no convencionals i en un format no convencional, propiciant més proximitat entre espectadors i actors. Aquest abonament val 75 euros (el preu normal serien 100). Pels més joves aquest abonament surt només per 35 euros.

El tercer abonament disponible és el de teatre, dansa, circ + LAP. Inclou tots els espectacles dels dos anteriors, a més de tres propostes de pagament del festival Sismògraf 2019. Aquest abonament té un cost de 275 euros. Si es compressin les entrades per separat de cadascuna de les propostes sortirien per  408 euros. Els més joves poden gaudir de tots els espectacles pagant només 125 euros.

Les persones que estaven abonades aquesta temporada 2017-2018 poden passar per la taquilla del Teatre Principal a renovar el seu abonament de l’1 al 15 de juny. Per a les persones que volen fer un nou abonament el termini és del 16 al 30 de juny, també a la taquilla del Teatre Principal d’Olot.