És una aposta per l’art contemporani que haurà d’executar-se la tardor de 2022 a les 10 ciutats que conformen la Xarxa, entre les quals Olot.

Els projectes que es presentin han de girar al voltant de la creació artística i han de reflectir la relació amb el territori i amb els municipis participants.

El Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Culturals obre un nou concurs per tal de seleccionar un projecte artístic de caràcter inèdit vinculat a les arts visuals. La proposta haurà d’executar-se la tardor de 2022, entre el 7 d’octubre i l’11 de desembre, a cadascuna de les 10 ciutats que conformen la Xarxa, entre les quals hi ha Olot.

És una aposta per l’art contemporani i per reivindicar la seva presència arreu del territori català amb una clara voluntat de desenvolupar un treball en xarxa i intermunicipal. Els projectes que es presentin han de girar al voltant de la creació artística contemporània i han de reflectir la i relació amb el territori i amb els municipis participants.

Tothom qui hi vulgui participar ha de demostrar l’experiència en el comissariat artístic, havent realitzat com a mínim un projecte com a comissari vinculat amb les arts visuals. Cal acreditar-ho a través d’un currículum professional i la documentació gràfica dels projectes realitzats. En la candidatura també s’hi ha de fer constar una explicació del projecte de 400 paraules com a màxim i una memòria tècnica. Cal enviar-ho a coordinacio@txac.cat i lcuenca@txac.cat abans del dia 7 d’octubre del 2021. El veredicte es farà públic abans del 15 de desembre d’aquest any.

Descarrega’t les bases de la candidatura