Des d’ara i fins al 30 de setembre del 2018 es poden presentar els projectes que volen optar a les Beques Ciutat d’Olot 2018: la Beca Oriol de Bolòs de Ciències Naturals i la Beca Ernest Lluch de Ciències Socials. Totes dues beques estan dotades amb 4.500 euros i volen fomentar la recerca en els seus respectius àmbits en l’entorn de la Garrotxa.

Poden optar a les beques els projectes inèdits d’investigació sobre determinats aspectes de la comarca de la Garrotxa. En el cas de la beca Ernest Lluch s’hi inclouen treballs relacionats amb la història, geografia, literatura, dret, filologia, art, economia o ciències socials. A la beca Oriol de Bolòs s’hi poden presentar projectes que tractin del medi natural, fixant-se amb la geologia, la zoologia, la botànica i el medi ambient en general.

Els projectes que aspirin a la Beca Oriol de Bolòs s’han de fer arribar al Museu dels Volcans i els que optin a la Beca Ernest Lluch s’han d’enviar a l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa. A part d’un projecte detallat del treball, amb els objectius, la metodologia de la investigació, la previsió de despeses i el calendari previst, també cal aportar les dades personals i currículum vitae dels sol·licitants. El veredicte es farà públic al llarg del mes de novembre.

El jurat de la Beca Oriol de Bolòs 2018 està format per Joan Bach i Plaza, Margarida Castañer i Vivas, Francesc Còrdoba i Monturiol, Lluís Paluzie i Mir i Xavier Viñas i Teixidor. La Beca Ernest Lluch 2018 l’integren Margarida Casacuberta, Miquel Casademont, Jordi Feu, Rosa Lluch i Sigrid Werning.

Descarrega’t les bases de la Beca Ernest Lluch 2018

Descarrega’t les bases de la Beca Oriol de Bolòs 2018