fbpx

Un cop al mes, Albert Grabulosa moderarà un club de lectura sobre un llibre en concret i la setmana següent Jordi Teis comentarà una pel·lícula relacionada amb l’obra. Per participar-hi cal inscriure’s per cadascuna de les sessions, de manera gratuïta, a la Biblioteca Marià Vayreda, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió.

El taller d’escriptura es farà cada dimecres des del 26 d’octubre fins al 30 de novembre, de les 18 a les 20 h. Impartiran el taller Jenni Rodà i Neus Verdaguer.

El dissabte 1 d’octubre, s’obren les inscripcions pel Club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Un dimarts al mes, els assistents debatran sobre un llibre en concret i la setmana següent veuran una pel·lícula relacionada amb el llibre. Les sessions de llibre es faran a les 19 h i les de cinema a les 18:30 h.

Per participar-hi, cal inscriure’s gratuïtament al taulell de la Biblioteca, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió. Albert Grabulosa moderarà les sessions on es parlarà del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre les pel·lícules.

Des d’aquesta setmana, tothom qui ho vulgui es pot apuntar ja a la primera sessió, que serà el dimarts 15 de novembre a les 19 h. Els participants llegiran Sis nits d’agost, de Jordi Lara, i la setmana següent miraran la pel·lícula Nomadland, de Chloé Zhao. Enguany, el Club de Lectura i el Cinema del Club tornen a dur-se a terme a la Biblioteca Marià Vayreda i cal assistir a les dues sessions.

Cada mes s’obriran les inscripcions pel club de lectura del mes següent i els participants poden apuntar-se a totes les sessions o només a aquelles que més els interessi. L’aforament està limitat a 20 persones.


TALLER D’ESCRIPTURA A LA BIBLIOTECA

Tots els dimecres des del 26 d’octubre al 30 de novembre (6 sessions), de 18 a 20 h, Jenni Rodà i Neus Verdaguer impartiran un taller d’escriptura a la Biblioteca Marià Vayreda. Aquesta activitat, que és gratuïta, està dirigida a persones adultes interessades en la literatura i en l’escriptura. No fa falta tenir cap experiència prèvia en aquest camp, sinó ganes d’enfrontar-se al paper en blanc i d’explorar les tècniques de creació. Perquè tots nosaltres, per experiències viscudes o per anhels passats, presents i futurs, de segur que tenim moltes coses per dir, i en aquest espai s’intentarà posar paraules a tots aquests sentiments, sensacions i impressions.

Les inscripcions per participar-hi es poden fer a partir de l’1 d’octubre a biblioteca@olot.cat, al 972 261 148 o presencialment al taulell de la Biblioteca.

Relació de lectures dels propers mesos:
Relació de pel·lícules dels propers mesos:

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top