Durant tot el matí una quinzena de programadors han conegut les propostes d’arts escèniques per a públic familiar i escolar, de cinc companyies, totes molt vinculades amb Olot.

Durant tota aquesta setmana Olot Cultura està oferint sessions d’espectacles per a públic escolar: Anki, de la Cia. Ortiga a la plaça de Braus i Meta, de la Cia. Cicuta (al Núria Social). A més, el Pot Petit està en residència al Teatre Principal d’Olot acabant de preparar l’estrena del seu últim espectacle, que serà dissabte a la tarda amb doble sessió i entrades exhaurides.

Aprofitant aquesta coincidència, s’ha preparat una jornada per a programadors que té lloc durant tot el matí del dijous 16 de març. Hi assisteixen una quinzena de professionals de les arts escèniques que veuran les funcions d’Anki i de Meta, així com un assaig del Pot Petit. A més, també coneixeran les produccions de tres companyies locals: Les ales de la Carlota, de la Companyia Anna Roca; La biblioteca de la curiositat infinita, de la Companyia Marga Socias, i Corart, d’Eva Durban.

Tot són espectacles pensats tant per al públic general com per a funcions escolars, que abarquen diferents trams d’edat recomanada.

Amb aquesta trobada es facilita als programadors conèixer en un sol dia una àmplia varietat d’espectacles a més de propiciar una trobada del sector per així fer compartir experiències i fer xarxa.