A partir de demà dimecres a les 10 h ja es poden agafar les entrades que no s’havien posat a la venda per garantir els espais de seguretat.

S’habilita un servei personalitzat per si algú vol fer un canvi de localitat per millorar la visibilitat. Només cal que es dirigeixi a la taquilla del Teatre Principal d’Olot.

Tots els espectacles d’Olot Cultura amplien al seu aforament fins al 100% de la seva capacitat, acollint-se a les directives marcades pel PROCICAT. A partir de demà dimecres a les 10 h, a través d’internet, ja es poden agafar les noves entrades que fins ara no s’havien posat a la venda per garantir els espais de seguretat. És una oportunitat per anar a veure alguns espectacles que ja havien penjat el cartell d’exhaurits.

D’aquesta manera s’amplia l’aforament dels espectacles al Teatre Principal d’Olot, a la sala El Torín i de les activitats a la Biblioteca Marià Vayreda i als Museus d’Olot.

Amb les noves localitats que es posen a la venda, s’habilita un servei personalitzat per si alguna persona vol un canvi d’entrada, millorant la visibilitat d’algun espectacle. Només cal que es dirigeixi personalment a la taquilla del Teatre Principal d’Olot.

Els públics que assisteixin a les diferents activitats culturals d’Olot hauran de seguir prenent diverses mesures d’autoprotecció com l’ús de la mascareta i la desinfecció de les mans amb gel hidroalcohòlic.