A través de les xarxes socials d’Olot Cultura es compartirà contingut cultural divers, amb l’etiqueta #OlotCulturaACasa.

Es convida a tothom qui ho desitgi a compartir vídeos i fotografies realitzant activitats culturals a casa seva.

El risc de contagi del coronavirus ha portat al tancament de les instal·lacions culturals i a la suspensió de les diferents activitats. Això no vol dir que la cultura s’aturi. Des de l’Institut de Cultura d’Olot s’engega la campanya “Olot Cultura a casa”. Cada dia, mentre duri el confinament, a les xarxes socials d’Olot Cultura es penjaran diferents continguts culturals que es poden consumir tranquil·lament des de casa.

Entrevistes a artistes, ressenyes de llibres, vídeos en els que s’explica un conte o descripcions de peces d’art dels fons dels Museus d’Olot, són alguns dels continguts que està pensat compartir.

A més, es demana als olotins que ho vulguin, que enviïn els seus vídeos explicant contes, cantant, tocant algun instrument, recitant textos o vídeos i fotografies realitzant tota mena d’activitats culturals. Poden penjar-los a les xarxes socials amb l’etiqueta #OlotCulturaACasa o bé enviar-los per whatsapp al 676 49 01 77.

Les voluntats de la iniciativa són diverses. En primer lloc, fer present la cultura durant el confinament. També es vol destacar la seva importància com a entreteniment, tant des del punt de vista del consum com el de la creació. Proporcionar als ciutadans continguts d’interès i donar idees d’activitats a fer durant aquests dies de confinament. I, finalment, cohesionar els ciutadans posant de manifest que la cultura la fem entre tots.