Els nadons ja podran anar al cinema a veure pel·lícules. Aquest diumenge 11 de febrer, a les 16 h, es projectarà la pel·lícula d’animació Cavernícola als Cines Olot, dins el cicle Cinema amb nadons. La particularitat d’aquestes projeccions és que tenen un volum més baix de l’habitual i a la sala hi ha una mica més de llum.

La iniciativa va sorgir en un grup de lactància de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Una de les mares va parlar amb els responsables de Cines Olot per portar a la ciutat una iniciativa que s’estava fent ja a altres ciutats de Catalunya. Els responsables dels cinemes van creure que podria ser una oportunitat per a aquells pares i mares que, sobretot durant els primers anys de les seves criatures, no poden anar al cinema amb els nadons.

Segons l’acceptació d’aquest cap de setmana, es programaran noves projeccions. La idea és que les famílies i Cines Olot puguin escollir una de les pel·lícules que estan en cartellera i programar una projecció especial per a nadons, acompanyats dels seus pares.