LIVEMEDIA #matrixcultura_2050

A l’octubre 2020 iniciem MATRIX CULTURA 2050 a Olot i la Garrotxa, a més d’altres territoris de Catalunya i ara també Osca i Castelló.

MATRIX CULTURA 2050 planteja la relació entre cultura, innovació i desenvolupament sostenible des d’iniciatives artístiques, culturals i locals, en el marc de l’Agenda 2030 Transformar el nostre món i altres objectius globals que ja es projecten com la Visió 2050:Viure en harmonia amb la natura.

La clau de treball és com aquestes iniciatives poden manifestar el valor de la cultura per al desenvolupament sostenible i al mateix temps transmetre les seves pràctiques i coneixements.

I com ho fem? A través d’un flux de treball que ens va conduïnt des de la transmissió live online d’entorns i paisatges culturals, humans i naturals, fins arribar a una sèrie d’assajos audiovisuals. Així, en un procés creatiu, formatiu i divulgatiu, anem construint seqüències, argumentacions i storylines per reivindicar, posicionar i visibilitzar la cultura en el relat del desenvolupament sostenible.

El flux de treball de MATRIX CULTURA 2050 també significa anar descobrint i elaborant un mode de producció des del llenguatge de vídeo livestream amb tot el seu potencial creatiu com a mitjà de cultura.

Us convidem a seguir la crònica i la documentació en curs (transmissions, articles, vídeos) del flux de treball fins a la presentació al març 2022 a Can Trincheria de l’assaig audiovisual #matrixcultura_2050: la ultraciutat.

Tota la documentació de matrixcultura_2050