La biblioteca Marià Vayreda obre el mes de juny amb nous llibres i CDs de música a les seves prestatgeries. En l’apartat literari destaca l’última novel·la de Jo Nesbo, Macbeth. També es pot agafar en préstec Las hijas del capitán, de Maria Dueñas; i Los Divinos, de Laura Restrepo. Altres novetats que ja estan disponibles pels usuaris de la biblioteca d’Olot són La mà que premia la meva, de Maggie O’Farrell; Las aguas de Manhattan, de Charles Reznikoff; i La señora Osmond, de John Banville.

Pel que fa als autors nacionals, ja hi ha a la biblioteca l’últim llibre de Tània Juste, titulat Passatge al nou món. També es pot agafar ja en préstec Lena, de Daniel Vázquez Sallés; Deu dies de juny, de Jordi Sierra i Fabra; i La confabulació dels irresponsables, de Jordi Amat.

Consulta totes les novetats literàries del juny del 2018

Pel que fa a la música, ja es pot agafar en préstec Venim de lluny, el nou CD de Doctor Prats. També s’ha afegit al catàleg l’àlbum I am, de Paula Valls; Tranquility base hostel & casino, dels Arctic Monkeys; i Eclíptica, de Maria Rodés, entre altres.

Consulta totes les novetats musicals del juny del 2018

Pel que fa al joc del còmic, cal encertar l’autor i el títol de la següent tira còmica. Els que sàpiguen la resposta, poden omplir les butlletes que hi ha a la Biblioteca i participar en el sorteig de dues entrades per veure un dels espectacles organitzats per Olot Cultura.

comic_juny