Nova edició de la campanya Recicla Cultura, una iniciativa que recull llibres per una bona causa. Des d’ara i fins al dia de Sant Jordi s’instal·len diferents punts de recollida on tothom qui ho vulgui pot portar aquells llibres dels quals es vol desprendre. El 23 d’abril es vendran a un preu simbòlic en diverses parades arreu de Catalunya, també a Olot, i tots els beneficis que s’obtinguin es destinaran als cursos d’alfabetització de la Fundació Servei Solidari i a les Aules d’Acollida dels centres educatius d’Olot.

A la capital de la Garrotxa, els punts de recollida de llibres s’han instal·lat a Can Trincheria, a la Biblioteca Marià Vayreda, a l’escola Volcà Bisaroques, a l’Escola Pia i a la biblioteca de l’INS La Garrotxa. El programa Recicla Cultura ajuda a formar-se a persones amb estudis i sense i també ajuda als nouvinguts que volen aprendre el català i el castellà.

L’any passat, 70 entitats van sumar-se a aquesta iniciativa que va instal·lar 90 punts de recollida en diverses poblacions catalanes. A Olot es van vendre prop de 900 llibres solidaris.