L’Abonament butaca inclou un total de 13 espectacles, entre els quals hi haurà les principals propostes d’arts escèniques i música que es faran d’octubre a desembre del 2022 al Teatre Principal d’Olot.

L’objectiu és facilitar al públic assidu al Teatre que amb una sola compra pugui tenir totes les entrades, que sempre pugui seure a la mateixa localitat i premiar la fidelització amb un important descompte.

Olot Cultura ha creat l’Abonament Butaca una nova proposta que consisteix en reservar un lloc al Teatre Principal d’Olot per gaudir d’un total de 13 espectacles, entre els quals es trobaran les principals propostes d’arts escèniques i música que es faran d’octubre a desembre del 2022.

Amb l’abonament el públic pot gaudir d’un 35% de descompte respecte el cost normal de tots els espectacles que s’hi inclouen. En les propostes de gran format que es fan a la sala gran del Teatre, sempre es tindrà la mateixa butaca.

L’abonament es pot comprar de forma presencial a la taquilla del Teatre Principal d’Olot del 12 al 26 de juliol.  Per fer-ho, cal demanar cita prèvia a taquilla@olot.cat.

La programació d’arts escèniques i música per la tardor del 2022 es presentarà al públic al setembre. De manera que aquest abonament és per als que no se’n volen perdre ni una i volen reservar el seu lloc al  Teatre abans que ningú. S’entén que són persones que coneixen l’essència de la programació que es fa al Teatre i, per tant, estan disposades a fer confiança cega a les propostes que se’ls hi oferiran.

Aquest nou abonament és una nova opció per als consumidors culturals més actius a Olot que se suma a la ja existent Societat Anònima. Es tracta de dues opcions diferents per tal que, cadascú, pugui escollir la que més li encaixa amb la seva manera de fer.

L’Abonament butaca no té cap cost inicial, el descompte és d’aproximadament un 35% respecte el preu normal i inclou un nombre determinat d’espectacles que es fan al Teatre Principal en un paquet tancat. Amb una sola gestió tens totes les entrades i la mateixa butaca reservada per tota la temporada de tardor.

La Societat Anónima té un cost de fer-se’n membre amb una validesa d’un any (25 euros, 5 per a menors de 25 anys i estudiants de música o arts escèniques). Els membres tenen un descompte d’aproximadament un 25% del preu normal de les entrades i un termini de venda preferent respecte el públic en general (però després que els de l’Abonament butaca). Cal comprar les entrades de cada espectacle de forma individual. Totes les activitats organitzades per Olot Cultura es facin al Teatre o en altres espais tenen un descompte per als membres de la Societat Anònima.