La banda occitana Bal O’Gadjo i el trio català Les Violines oferiran tallers de danses tradicionals i un ball concert a la sala El Torín.

Per setè any, el Garrotxinàrius portarà la música i la dansa folk a la Garrotxa. Per aquest dissabte dia 1 de febrer s’ha preparat una jornada sencera, amb la participació d’un grup català i un d’internacional. A la tarda s’han programat tallers per aprendre a ballar les danses tradicionals i a la nit es podran posar en pràctica en un ball-concert a la sala El Torín. Els convidats d’aquesta edició són Les Violines i Bal O’Gadjo.

Les Violines és un trio format només per dones, que té el violí i l’acordió diatònic com els instruments protagonistes. Ofereixen un repertori basat, sobretot, en els vells violinistes del Pirineu català. Ofereixen un concert original i ballable, amb una gran capacitat de transmetre un ambient festiu i alegre. Al taller de la tarda ensenyaran a ballar Gitanes del Vallès.

Bal O’Gadjo és una banda occitana formada per cinc músics que incorpora al seu treball músiques i cants tradicionals del món. Proposen un concert viu, creatiu i molt ballable a partir de músiques balcàniques i mediterrànies.  Al taller ens ensenyaran a ballar el vals de 5 temps i el rondeu.

Les entrades per als dos tallers valen 10 euros si s’agafen anticipadament i 12 euros si s’adquireixen a taquilla el dia del concert. Pel que fa al ball concert de la nit, les entrades costen 10 euros anticipades i 12 euros a taquilla.

PROGRAMA
 • 16 – 17.45 h (sala El Torin / Teatre Principal d’Olot)
  Tallers simultanis:
  Taller de dansa  Vals de 5 temps i rondeu (companyia Bal O’Gadjo)
  Taller de ball de gitanes (Les Violines trio)

 • 18 – 19.45 h ( sala El Torín / Teatre Principal d’Olot)
  Tallers simultanis:
  Taller de ball de Gitanes. (Les Violines trio)
  Taller de dansa Vals de 5 temps i rondeu (companyia Bal O’Gadjo)

 • 20 h  (La cuina de l’Orfeó)
  Sopar Garrotxinàrius, menú de 15 € (reserves a ofolkolot@gmail.com)

 • 22 h (sala El Torin)
  Ball i-concert de Bal O’Gadjo i Les Violines trio .

VENDA D’ENTRADES