La companyia Moveo impartirà un taller de moviment i de relació amb el propi cos, el proper dimecres 10 d’octubre, de les 18.30 a les 21.30 h al Teatre Principal d’Olot. L’objectiu d’aquest taller és iniciar una trobada escènica utilitzant el moviment com a eina relacional. Es treballarà a partir de pautes de teatre físic per crear un espai d’experimentació i d’intercanvi. El taller s’articularà al voltant de treballs de duos i de grups amb l’objectiu de donar a cadascun dels participants la possibilitat de crear trobades en moviment.

El taller, organitzat pel Festival Sismògraf i l’associació El Paraigua, és obert a tothom, a partir de 18 anys. Les inscripcions es poden fer fins al 5 d’octubre a l’adreça educatiusescenics@olot.cat. Les places són limitades i es triarà als participants per estricte ordre de recepció dels correus electrònics. El preu per participar-hi és de 3 euros.

Moveo és una companyia nascuda a Barcelona el 2005 que crea espectacles de dansa i teatre que exploren les possibilitats narratives del cos i la riquesa expressiva del moviment. Han obtingut diversos reconeixements. Entre els més recents hi ha els següents: Millor Espectacle a la Feria de Danza y Teatro de Huesca 2015, Millor Companyia al Festival Internacional Imaginarius de Portugal 2016 i el Premi Moritz FiraTàrrega a la Millor Estrena en Arts de Carrer.