“Dibuix i desdibuix” es pot visitar gratuïtament del 19 de juny al 15 d’agost.

El visitant hi trobarà peces que l’artista ha creat durant la pandèmia.

Tate Lucena presenta un conjunt de pintures i dibuixos que parlen del pas del temps i la cruesa del moment que estem vivint. L’artista mostra com una vida valuosa i plena s’acabarà convertint en un retrat d’aquells d’una altra època, en blanc i negre i tirant a sèpia. Les seves obres parlen de com els temps confusos i la memòria van desdibuixant els fets mentre sentim que l’obscuritat vol desdibuixar els éssers.

Un cop dins l’exposició, el visitant hi trobarà les peces que l’artista ha creat durant la pandèmia. Es tracta de treballs pictòrics amb collage que parlen de com amb el pas del temps, els records es van desdibuixant. Per això, les peces han perdut el color i la forma i estan en procés de desaparèixer.

Tate Lucena (Olot, 1960), ha exposat a Frankfurt, Tolosa, París, Ais de Provença, Lilla i Marsella. Malgrat la cruesa que expressa, l’obra de Lucena no està absent de sensualitat i d’una forta càrrega poètica. Això li confereix un caràcter real i no només d‘aparença bonica.

“Dibuix i desdibuix” és el títol d’aquesta exposició a la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa. L’entrada és gratuïta i es pot visitar del 19 de juny al 15 de juliol. La inauguració serà el dissabte dia 19 de juny, a les 12 h.

TATE LUCENA OLOT
Més informació