El club de Lectura Infantil es farà un dimarts al mes des del novembre fins al maig a la Biblioteca Marià Vayreda.

Les lectures giren al voltant d’unes temàtiques variades i de qualitat, adaptades a l’edat del grup.

Les inscripcions són gratuïtes i ja estan obertes fins a exhaurir places.

El Club de Lectura Infantil és un grup d’infants de 5è i 6è de primària (dels 10 als 12 anys). Les trobades es fan un dimarts al mes de 18 h a 19 h de la tarda a la Biblioteca Marià Vayreda.

L’organització proposa el llibre a llegir i es proporciona un exemplar a cada infant perquè se l’emportin a casa en préstec durant tot el mes. A la següent sessió, els participants i la dinamitzadora es troben i conversen del llibre, la temàtica i estil, els personatges, les il·lustracions i les interpretacions que n’ha fet cadascú. La dinamitzadora proposa activitats i jocs al voltant de la lectura llegida i també la posa en relació amb altres llibres, de manera que es va construint un itinerari lector. La dinamitzadora del Club de Lectura Infantil serà la Dolors Cabrera, llibretera i especialista en literatura infantil i juvenil.

La selecció dels llibres es fa a través d’un doble criteri de qualitat i varietat. Tots els llibres que es proposen gaudeixen d’una bona qualitat literària, amb un estil narratiu adequat per a l’edat del grup. La varietat respon a la diversitat de gèneres literaris i formats que es van recomanant al llarg del curs, per tal que els infants facin un petit tast i surtin de les lectures habituals, descobrint-ne de noves per anar consolidant el gust per la lectura i crear el seu propi itinerari lector.

El segon pis de la Biblioteca Marià Vayreda acollirà el Club de Lectura Infantil, que es durà a terme un dimarts al mes de novembre a maig, de 18 h a 19 h de la tarda.

Les inscripcions ja estan obertes fins a exhaurir places i es poden fer a través d’aquest formulari.