El club de Lectura Infantil es farà un dimarts al mes des del novembre fins al maig al segon pis de la Biblioteca Marià Vayreda.

Les lectures giren al voltant d’unes temàtiques variades i de qualitat, adaptades a l’edat del grup.

El Club de Lectura Infantil és un grup d’infants de 5è i 6è de primària (dels 10 als 12 anys) que es troben una vegada al mes per a fer activitats al voltant d’una lectura comuna que han llegit.

L’organització proposa el llibre a llegir i es proporciona un exemplar a cada infant perquè se l’emportin a casa en préstec durant tot el mes. A la següent sessió, els participants i la dinamitzadora es troben i conversen del llibre, la temàtica i estil, els personatges… Al voltant de la lectura, i de la conversa, la dinamitzadora suggereix activitats i jocs, que varien a cada sessió. La dinamització del Club de Lectura Infantil és a càrrec d’una dinamitzadora externa, que ben aviat us podrem dir qui és.

La selecció dels llibres es fa a través d’un doble criteri de qualitat i varietat. Tots els llibres que es proposen gaudeixen d’una bona qualitat literària, amb un estil narratiu adequat per a l’edat del grup. La varietat respon a la diversitat de gèneres literaris i formats que es van recomanant al llarg del curs, per tal que els infants facin un petit tast i surtin de les lectures habituals, descobrint-ne de noves.

El segon pis de la Biblioteca Marià Vayreda acollirà el Club de Lectura Infantil, que es durà a terme un dimarts al mes des d’aquest novembre i fins al mes de maig, de 6 a 7 de la tarda.

Les inscripcions es poden realitzar a partir d’avui, dilluns 12 de setembre, a la pàgina web i al taulell de la Biblioteca Marià Vayreda.