La Biblioteca Marià Vayreda comença el mes de novembre amb un munt de llibres i àlbums de música nous a les seves prestatgeries. Entre les novetats destaca l’última obra d’Haruki Murakami titulada La mort del comanador. També es pot agafar en préstec Vivir sin permiso, de Manuel Rivas; i Exorcismes, de Vicenç Pagès Jordà.

Altres llibres que s’afegeixen al catàleg de la biblioteca olotina són Trilogia de Mozambique, de Mia Couto; Els límits del Quim Porta, de Josep Pedrals; Invasión, de David Roas; Jerusalem, de Gonçalo M. Tavares; i El llit dels altres, d’Anna Punsoda.

Una trentena de novetats a la sala infantil

En literatura infantil i juvenil, s’incorporen No despertis vells fantasmes, de Teresa Blanch; Per què hi ha estrelles al cel, d’Anna Obiols; L’extraordinari doctor Rupert, d’Eulàlia Canal i Gloria Marin; Què fan els grans tot el dia?, de Dawid Ryski; La Veronica vol un amic, de Pep Molist; i El Viatge del Saltamartí, d’Arnold Lobel.

Noves incorporacions musicals

Pel que fa a la música, ja es pot escoltar a la biblioteca el darrer treball de Clara Peya que s’anomena Estómac. També es pot agafar en préstec Egypt Station, de Paul McCartney, i Cant Espiritual, l’últim àlbum de Carles Dénia.

Consulta totes les novetats literàries de la biblioteca, Novembre 2018.

Consulta totes les novetats de la sala infantil de la biblioteca, Novembre 2018.

Consulta totes les novetats musicals de la biblioteca, Novembre 2018.