La Biblioteca Marià Vayreda comença l’abril sumant prop d’un centenar de nous títols al seu catàleg. En l’apartat literari, destaca La Força d’un destí, el llibre ha donat el Premi Ramon Llull a l’escriptor garrotxí Martí Gironell. També estan disponibles al servei de préstec La temptació del perdó, de Donna León, i La novel·la de Sant Jordi, de Màrius Serra.

Altres de les novetats literàries d’aquest abril a la biblioteca són El dia que Nietzsche va plorar, d’Irvin D. Yalom; Calidoscopi informal, d’Albert Jané; El que pensen els altres, de Clara Queraltó; i El sindicat de l’oblit, d’Albert Villaró.

Consulta totes les novetats literàries del mes d’abril a la Biblioteca Marià Vayreda.

En l’apartat musical, se sumen al catàleg de la biblioteca d’Olot Tots els meus principis, l’últim disc d’Els Catarres. També s’incorpora el nou treball de Roba Estesa, titulat Desglaç. Altres novetats musicals són Parnàs, de Roger Mas; Nua, de Judit Nedermann; i Firepower, de Judas Priest.

Consulta totes les novetats musicals del mes d’abril a la Biblioteca Marià Vayreda.

Pel que fa a la sala infantil, s’incorporen Per què els peixos no s’ofeguen?, d’Anna Claybourne; Diari a bord d’un caçador de dinosaures, de Nancy Guilbert; i El meu gat boleta, de Christine Roussey.

Consulta totes les novetats de la sala infantil del mes d’abril a la Biblioteca Marià Vayreda.

Pel que fa al joc del còmic, cal encertar l’autor i el títol de la següent tira còmica. Els que sàpiguen la resposta, poden omplir les butlletes que hi ha a la Biblioteca i participar en el sorteig de dues entrades per veure un dels espectacles organitzats per Olot Cultura.

joc-comic-1