Del 28 de maig al 18 de juny, s’han programat quatre espectacles a l’Hostal del Sol, Sant Cristòfol i Mas Bernat, Sant Francesc i l’Eixample Popular.

Portar la cultura als barris va ser la tercera proposta més votada als Pressupostos Participatius de 2021.

Durant quatre dissabtes consecutius Olot programa espectacles gratuïts a l’aire lliure als barris de l’Hostal del Sol, Sant Cristòfol i Mas Bernat, Sant Francesc i l’Eixample Popular. Es tracta d’una nova edició de Zona B, una activitat que és possible gràcies als Pressupostos Participatius de 2021. Els veïns del sector centre i nord d’Olot van votar majoritàriament a favor de portar la cultura als barris, convertint-la en la tercera opció més votada.

La primera de les propostes serà el dissabte 28 de maig a les 18 h al Carrer Esparg, al barri de l’Hostal del Sol. Es presentarà l’espectacle de màgia Il·lusions, de Sergi Armentano. Es tracta d’una proposta per a tota la família, que busca la proximitat amb el públic i la seva participació. Armentano és el guanyador del Premi Nacional de Màgia del 2019.

El dissabte 4 de juny, a les 22 h, es podrà veure P-Acte Idiota, de la Companyia Hermanas Picahueso, a la pista del costat del parc Miquel Martí i Pol de Sant Cristòfol i Mas Bernat. Aquest espectacle per a joves a partir de 14 anys és un crit a viure als marges i no deixar-se endur per la roda del que està de moda fer en cada moment.

La plaça de Sant Francesc serà l’escenari on la Companyia Baldufa representarà Bye bye Confetti el dissabte 11 de juny a les 18 h. Pallassos extravagants i autèntics amb humor i amor, ploren la mort del seu líder. Qui el substituirà? Una proposta recomanada per a infants a partir de 7 anys.

L’última de les propostes es podrà veure el dissabte 18 de juny a les 12 h. Es tracta de Rats, de la companyia Campi qui pugui. Un espectacle itinerant, per a totes les edats, que sortirà de la plaça Balmes i recorrerà el centre d’Olot. Basat en el conte tradicional d’El Flautista d’Hamelí, quatre rates gegants i molt gamberres fan de les seves, tot seguint les passes del flautista.