Museus d’Olot

MUSEU DE LA GARROTXA

L’eix central del Museu de la Garrotxa són les obres de l’Escola Paisatgística d’Olot (sobretot les de Joaquim i Marià Vayreda, i Josep Berga i Boix), a més d’escultors com Clarà, Blay o Leonci Quera. Destaca, també, el cèlebre quadre de Ramon Casas: La càrrega.
Museu de la Garrotxa Horaris i tarifes

Museu Comarcal de la Garrotxa

MUSEU DELS VOLCANS

Al Museu dels Volcans es presenta el medi físic de la Garrotxa, incidint en els fenòmens sísmics i vulcanològics i en els principals ecosistemes de la comarca. L’exposició reviu des del simulador de terratrèmols la destrossa que va patir Olot el segle XV.
Museu dels Volcans Horaris i tarifes

Museu dels Volcans

MUSEU DELS SANTS

La visita al Museu dels Sants permet veure el funcionament d’un taller d’imatgeria religiosa, seguir el procès de producció artesanal i obtenir informació històrica d’aquesta activitat. A més, aplega imatges de sants, figures de pessebre, peces de faràndula, etc.
Museu dels Sants Horaris i tarifes

Museu dels Sants

CAN TRINCHERIA

Una de les cases pairals més importants d’Olot, construïda a la primera metitat del segle XVIII. Can Trincheria es caracteritza per les decoracions de les parets amb decoracions de paisatges i escenes mitològiques, el mobiliari i un original pessebre monumental.
Can Trincheria Horaris i tarifes

Can Trincheria

Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot

Sant Esteve, 29
17800 Olot
972 27 27 77
www.olotcultura.cat