De l’1 al 16 de juliol se celebrarà la 7a edició del Festival, que incorpora enguany el Mas Subiràs i l’Estudi Barberí-RCR i la Casa Solà-Morales i Ventós.

A Olot podrem gaudir d’actuacions del jove duet Buch-Camats, el Quartet Vela o el trio de corda Reus-Oliu.

De l’1 al 16 de juliol se celebrarà la 7a edició del Festival Música als masos, un festival de proximitat de música de cambra. Es durà a terme en espais interiors de masos i cases garrotxins i s’oferiran dos torns de cada concert per poder assegurar la màxima comoditat dels oients i la millor experiència acústica i visual. Després de cada concert s’oferirà una copa d’un vi del celler empordanès “Vinyes dels Aspres”.

Amb la voluntat de portar a la Garrotxa els músics més rellevants del panorama català actual, a Olot actuaran el jove duet Buch-Camats (que oferirà dues obres mestres del repertori romàntic) i el Quartet Vela (amb un concert que reivindica l’obra de compositores, tant contemporànies com del passat).

També hi haurà quatre produccions pròpies al llarg del festival. A Olot, es completarà la integral de les sonates per a violí i piano de Beethoven que es va iniciar l’any passat i tornarà a actuar el trio de corda Reus-Oliu, que contraposarà obres del repertori clàssic amb d’altres de més modernes. També es podrà gaudir d’un concert on s’exploraran les obres sorgides de la trobada entre Bach pare amb el seu fill C. Ph. E. Bach. A més, l’espai Barberí-RCR d’Olot acollirà el concert “Música en xoc“, que busca contraposar un dels clàssics de la literatura del segle XX amb un compositor català actual.

Pel que fa a les localitzacions, aquesta serà la primera edició on cada concert es farà en un espai diferent, amb l’atractiu patrimonial que això suposa. De la ciutat d’Olot, a més del Mas Vayreda, s’incorporen el Mas Subiràs i l’Estudi Barberí-RCR i la Casa Solà-Morales i Ventós.

La venda anticipada d’entrades es farà a través de la pàgina web del festival a partir del 2 de juny a les 14h. També es podran comprar entrades a taquilla el mateix dia del concert, sempre que en quedin de disponibles.