Organitzat per Una càpsula de teatre, tindrà lloc del 28 de novembre a l’1 de desembre, a Olot.

La majoria dels espectacles han exhaurit ja les seves localitats.

El Petit Format començarà aquest dijous amb Qui ets?, l’adaptació teatral de la novel·la de Màrius Serra. L’obra narra la història d’en Llullu, el fill de l’escriptor que va néixer amb paràlisi cerebral i mai no va poder caminar. L’obra és un cant a la vida i a la comprensió de nosaltres mateixos.

Divendres al vespre, a l’Orfeó Popular Olotí, Enric Cambray i Ricard Farré representaran Les dones sàvies. El clàssic de Molière trenca les convencions i se’n riu dels pedants d’avui en dia.

Dissabte, a la sala d’exposicions d’Àmbit Sant Lluc es representarà Happy Birthday Jamie Love, una funció de microteatre en estat pur i que parteix d’un cor trencat i una trucada inesperada. Dissabte les funcions d’El Petit Format continuaran al Teatre Principal d’Olot amb la multipremiada A.K.A., de Flyhard Produccions. L’obra parla del període d’adolescència d’en Carlos i de la seva crisi d’identitat. El dissabte acabarà amb l’espectacle M.A.R. a la botiga de queviures Can Batet. L’espectacle explica la vida d’una casa i de la seva memòria social i familiar a través dels objectes quotidians.

El Petit Format acabarà el diumenge amb dues funcions. A l’Orfeó Popular Olotí es representarà Les coses excepcionals, de Sixto Paz Produccions i El Terrat, una comèdia sobre allò que estem disposats a fer per aquells que estimem, protagonitzada per Pau Roca. Al Teatre Principal d’Olot els més petits podran veure The bag lady, un muntatge organitzat amb la col·laboració de Rialles.

  • Qui ets?, de Màrius Serra
    Dijous 28 de novembre, 21 h, Teatre Principal d’Olot.

  • Les dones sàvies, amb Enric Cambray i Ricard Farré
    Divendres 29 de novembre, 21 h, Orfeó Popular Olotí.

  • Happy birthday Jamie Love
    Dissabte 30 de novembre, 18.30 i 19 h, Àmbit Sant Lluc.

  • A.K.A. (Also Known As), de Daniel J. Meyer
    Dissabte 30 de novembre, 20 h, Teatre Principal d’Olot

  • M.A.R., d’Andrea Díaz Reboredo
    Dissabte 30 de novembre, 17 i 22 h, Can Batet.

  • The bag lady, espectacle infantil
    Diumenge 1 de desembre, 17 h, Teatre Principal d’Olot.

  • Les coses excepcionals, amb Pau Roca
    Diumenge 1 de desembre, 18 h, Orfeó Popular Olotí.

A part de la programació oberta a tothom, els organitzadors d’El Petit Format també porten les arts escèniques als instituts. Alumnes de 1r d’ESO de sis centres de la Garrotxa faran un recorregut per la ciutat per veure diferents espectacles. Al final hi haurà un debat sobre els temes tractats en els diferents muntatges.

L’Escola d’Art d’Olot col·labora amb el festival. Els alumnes del segon curs del Grau Superior de Fotografia retrataran els millors moments de cada dia del festival.

Més informació