Olot Cultura dedica un Univers creatiu al projecte Cultura i conflicte. Quan acaba una guerra?
Una exposició, un documental i un espectacle de teatre sobre les dones que van patir violacions durant la Guerra dels Balcans (1991-2001).

ENCARA HI HA ALGÚ AL BOSC

INSTAL·LACIÓ FOTOGRÀFICA

Del 2 al 10 de març, a la La Carbonera i a la plaça del Teatre

Una mostra fotogràfica que parteix de les dues realitats generacionals: la de les dones víctimes directes de tortures i violacions, i la dels fills i filles nascuts d’aquests embarassos forçats, els quals, en la majoria dels casos, van ser abandonats o donats en adopció. Els anomenats “nens invisibles” són avui homes i dones joves, amb ganes de mirar al futur i de fer saber a les seves mares biològiques que les estimen per sobre de qualsevol circumstància.

Més info

ENCARA HI HA ALGÚ AL BOSC

DOCUMENTAL I POSTERIOR XERRADA

Divendres 5 de març, 20 h, Cines Olot
PROJECCIÓ DE CINECLUB OLOT

Aquest documental dona veu i mostra la valentia de les dones que van ser violades durant la Guerra de Bòsnia i Hercegovina, el conflicte més sagnant a Europa després de la Segona Guerra Mundial.

Després de la projecció, la directora del documental, Teresa Turiera-Puigbó, conversarà amb el públic sobre el llargmetratge.

PREU: 5,50 euros

Més info

ENCARA HI HA ALGÚ AL BOSC

ESPECTACLE TEATRAL

Dissabte 6 de març, 19 h, Teatre Principal d’Olot

A la Guerra de Bòsnia i Hercegovina entre vint-i-cinc mil i cinquanta mil dones van ser violades com a estratègia de neteja ètnica. Aquesta obra dona veu a la memòria d’aquestes dones i a la dels seus fills i filles amb un repartiment encapçalat per Ariadna Gil.

PREU: 22, 18, 12 i 8 euros

Més info i entrades

Cultura i conflicte

Quan acaba una guerra?

Web del projecte Cultura i conflicte