fbpx
ALTRES

Acció mural de l’Escola d’Art d’Olot i l’ONG Medicus Mundi

Pintura d'un mural

Divendres 12 de maig de 2023, De 9 a 14 h, Ronda Paraires (Olot)

Acció mural de l’Escola d’Art d’Olot i l’ONG Medicus Mundi

Els alumnes de 2n del Cicle Mitjà de Revestiments Murals de l’Escola d’Art d’Olot pintaran un mural amb l’artista de Jordània Dalal Mitwally. Durant tot el matí tothom qui ho vulgui podrà passar a visualitzar el procés de creació.

Al mur continu a aquest, els mateixos alumnes hi hauran pintat un altre mural, fruit d’un treball realitzat al llarg del trimestre.

El projecte porta per títol SHE, ella. Amb aquest pronom els joves volen incloure a totes les dones i totes les persones que se senten dona independentment del seu gènere i, amb els murals, ajudar a visibilitzar aquesta necessitat d’alliberament de l’opressió masclista, fent reflexionar als espectadors i col·laborant així en la lluita i la prevenció de la violència masclista i el dret a una vida lliure de violència de gènere.

El projecte s’ha fet realitat gràcies a que l’Escola d’Art va guanyar el “Primer Encontre Artístic Internacional per a la prevenció de la Violència Masclista”. Es tracta d’un concurs de creació artística sobre el dret de les dones de viure lliures de violència i promogut per la ONG Medicus Mundi Mediterrània, dins del projecte d’EpD.

Organitza: Escola d’Art d’Olot


Activitats Relacionades:

Go to Top