fbpx
MÚSICA

Cantània

Dijous 12 de maig de 2022, 19 h, Pavelló d’esports d’Olot

Cantània

Més de cinc-cents nens i nenes cantant a l’escenari

Ja fa quinze anys que les escoles d’Olot i la Garrotxa participen en aquest projecte liderat per l’Auditori de Barcelona. Més de cinc-cents nens i nenes ens oferiran el concert multitudinari que han estat preparant amb els seus mestres de música durant gairebé mig curs.

Després de passar quinze dies a casa la seva àvia Blanca —dues setmanes fantàstiques en què s’ho han passat la mar de bé fent tota mena de coses—, la Clara espera avorrida que la seva mare la vingui a buscar. Però abans totes dues tindran temps de viure una altra peripècia. A les golfes l’àvia Blanca hi té guardat un marc enorme sense cap quadre i proposa a la seva neta que el travessin. D’aquesta manera, la Clara i la Blanca començaran una última aventura, aquesta vegada dins de les obres d’art, un món màgic i meravellós on s’alteren les distàncies i on el temps corre a una altra velocitat.

Hi participen els següents centres educatius: institut escola Cor de Maria (Olot), escola La Bòbila (les Preses), institut escola Pia (Olot), institut escola Greda (Olot), institut escola Petit Plançó (Olot), escola Malagrida (Olot), escola Pla de Dalt (Olot), escola Verntallat (la Vall d’en Bas), escola Joan Maragall (Santa Pau), escola El Morrot (Olot), escola Castanyer (Sant Joan les Fonts) i escola Rocalba (Sant Feliu de Pallerols).

Ho organitzen: Auditori de Barcelona i Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot

 

Composició: Josep Maria Guix
Poemes: Jordi Llavina
Dramatúrgia: Marc Donat
Direcció musical: Elisenda Carrasco, Oriol Castanyer i Montserrat Meneses
Direcció escènica: Adrià Aubert, Marta Gil i Cristina Martí
Coordinació musical: Josep Prats


Activitats Relacionades:

Go to Top