fbpx
TRADICIONS

Carnestoltes Infantil

Dissabte 18 de febrer de 2023, 10 h, Parc Nou

Carnestoltes Infantil

Els Esplais de la Garrotxa i l’Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura han organitzat una nova edició del Carnestoltes Infantil d’Olot. Seguint amb el model iniciat l’any passat, les activitats s’han agrupat al matí del pròxim dissabte, 18 de febrer, al Parc Nou. En cas de pluja, es farà al Pavelló Firal.

El Carnestoltes arrencarà a les 10 h amb la concentració al Parc de les Mores, on els petits i petites podran gaudir de xocolata i coca. Seguidament, des de les 10.30 h i fins a les 11.45 h es portarà a terme la rua fins al Parc Nou, l’indret on es concentrarà gran part de la festa.

El grup d’animació Rovell d’Ou seran els encarregats de posar música a la festa que s’allargarà fins al migdia i que comptarà amb la presència de la visita del rei i la reina del Carnestoltes.

L’Arnau Bosch Plana, alumne d’Il·lustració i Còmic de l’EME, és l’autor del cartell d’aquest any. El treball reprodueix la imatge d’un volcà des d’on surten diferents disfresses i altres elements relacionats amb la celebració del Carnestoltes.

L’activitat està organitzada des del voluntariat que caracteritza les dues entitats impulsores i disposa de la col·laboració i suport d’entitats i empreses de la ciutat i territori com l’Escola Municipal d’Expressió (EME), Bonpreu-Esclat, Gluki, la Serpentina i l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot.


Activitats Relacionades:

Go to Top