fbpx
CINEMA

Cinema del club: Capitán fantástico

A càrrec de Jordi Teis

Dimarts 22 de març de 2022, 18.30 h, Biblioteca Marià Vayreda

Cinema del club: Capitán fantástico

El cinema del club és la segona part del club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Cada sessió consta de dues parts. La setmana passada, els participants van llegir el llibre Indignació, de Philip Roth, i aquesta miraran la pel·lícula Capitán fantástico.  Albert Grabulosa va moderar la sessió on es va parlar del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre la de la pel·lícula.

Original plantejament d’una família que “viu” al marge d’una societat a la qual el pare fa temps que ha renunciat. Amb un to fresc i desenfadat, les esquerdes d’una realitat feta a mida es deixen veure de manera subtil i sense estridències. Tot sembla encaixar, fins i tot les situacions més espinoses, i saben escapar de jutjar el que està bé i el que no ho està.

Per participar-hi, cal inscriure’s gratuïtament al taulell de la Biblioteca a partir del 15 de febrer, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió. Només podran assistir al Cinema del Club aquells que també hagin participat del Club de Lectura.


Activitats Relacionades:

Go to Top