fbpx
CINEMA

Cinema del Club: Eva

A càrrec de Jordi Teis

Dimarts 12 de gener de 2021, 18.30 h, Sala d’actes de l’Hospici

Cinema del Club: Eva

El cinema del club és la segona part del club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Cada sessió consta de dues parts. La setmana passada, els participants van llegir el llibre Màquines com jo, d’Ian McEwan, i aquesta miraran la pel·lícula Eva, de Kike Maíllo. Albert Grabulosa va moderar la sessió on es va parlar del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre la de la pel·lícula.

Pel·lícula dramàtica catalana de ciència-ficció de l’any 2011 dirigida per Kike Maíllo i primera producció del gènere de la robòtica a Espanya. Nascuda d’un projecte de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), es va rodar a Suïssa i als Pirineus d’Aragó. Amb Daniel Brühl i Marta Etura al capdavant del repartiment, resulta una recreació de les pel·lícules de gènere dels anys setanta i reflexiona al voltant de les relacions humanes amb un retorn, un retrobament i una pèrdua. Tot plegat emmirallat en un món ple d’experiments i experiències. En roda de premsa el director va declarar: “Quan els robots siguin tan sofisticats com els humans seran tan imperfectes com els humans”.

Per participar-hi, cal inscriure’s gratuïtament al taulell de la Biblioteca a partir del 18 de novembre, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió. Només podran assistir al Cinema del Club aquells que també hagin participat del Club de Lectura.


Activitats Relacionades:

Go to Top