fbpx
CINEMA

Cinema del Club: Família

A càrrec de Jordi Teis

Dimarts 27 d'abril de 2021, 18.30 h, Sala d’actes de l’Hospici

Cinema del Club: Família

El cinema del club és la segona part del club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Cada sessió consta de dues parts. La setmana passada, els participants van llegir el llibre Nosaltres en la nit, de Kent Haruf, i aquesta miraran la pel·lícula Família, de Fernando León de Aranoa. Albert Grabulosa va moderar la sessió on es va parlar del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre la de la pel·lícula.

Dirigida per Fernando León de Aranoa, Família és una d’aquelles històries en què gairebé res sembla el que realment és. L’acció està rodada en un espai únic: la casa d’un home que per celebrar el seu 55è aniversari reuneix tota la família al voltant d’una gran taula. Amb Juan Luis Galiardo i Amparo Muñoz en els papers principals, el film despulla i posa en evidència moltes de les convencions de grup i especialment de família que sovint patim, protagonitzem o provoquem. Premi a Millor Director Novell als Premis Goya i a la Seminci de Valladolid, Família deixa un pòsit polièdric en què tendresa, amargor, soledat i amor són, sovint, cares d’una mateixa moneda.

Per participar-hi, cal inscriure’s gratuïtament al taulell de la Biblioteca a partir del 17 de març, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió. Només podran assistir al Cinema del Club aquells que també hagin participat del Club de Lectura.


Activitats Relacionades:

Go to Top