fbpx
LLETRES

Club de lectura d’adults: Nosaltres en la nit

A càrrec d'Albert Grabulosa

Dimarts 20 d'abril de 2021, 19 h, Sala d’actes de l’Hospici

Club de lectura d’adults: Nosaltres en la nit

Club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Cada sessió consta de dues parts. Aquesta setmana, els participants llegiran Nosaltres en la nit, de Kent Haruf, i la setmana següent miraran la pel·lícula Família, de Fernando León de Aranoa. Albert Grabulosa moderarà la sessió on es parlarà del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre la de la pel·lícula.

Després de l’èxit aclaparador de La Trilogia de Holt (Cançó de la plana, Capvespre i Benedicció), Kent Haruf va dedicar totes les seves energies a escriure aquesta novel·la pòstuma. Amb Nosaltres en la nit va culminar un projecte literari dedicat principalment als paisatges humans i socials de l’estat de Colorado. Tal i com ja havia passat amb Benedicció, la seva penúltima obra, l’envelliment i la proximitat de la mort condicionen plenament la vida dels personatges. Addie Moore, una vídua de 70 anys, li proposa al seu veí Louis Waters de dormir plegats cada nit. Aquest és el detonant d’una novel·la que tensa les convencions fins al límit, fins a aquell punt en què els afectes i el sentit comú es poden arribar a fer socialment inacceptables.

Per participar-hi, cal inscriure’s gratuïtament al taulell de la Biblioteca a partir del 17 de març, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió. Només podran assistir al Cinema del Club aquells que també hagin participat del Club de Lectura.

Go to Top