fbpx
CINEMA

Cinema del club: Gran Torino

A càrrec de Jordi Teis

Dimarts 23 de novembre de 2021, 18.30 h, Biblioteca Marià Vayreda

Cinema del club: Gran Torino

El cinema del club és la segona part del club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Cada sessió consta de dues parts. La setmana passada, els participants van llegir el llibre El retorn, de Toni Morrison, i aquesta miraran la pel·lícula Gran Torino, de Clint Eastwood.  Albert Grabulosa va moderar la sessió on es va parlar del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre la de la pel·lícula.

Canviant de registre i tipus d’arguments, Clint Eastwood presenta un relat amb personatges de carrer quotidians, però que no obliden el segell característic d’aquest actor/director que sempre ens parla d’herois anònims. En aquest cas el protagonista és un excombatent perepunyetes, rondinaire xenòfob i intransigent. Una relació accidentada amb els nous veïns del barri ens descobrirà una altra cara del protagonista. Darrera pel·lícula d’Eastwood en la seva faceta d’actor, amb la qual aconseguí premis com el Cèsar (2010) i el David Donatel·lo (2008) a la millor pel·lícula estrangera.

Per participar al Club de lectura i al Cinema del Club, cal inscriure’s gratuïtament al taulell de la Biblioteca a partir de l’1 d’octubre, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió. Només podran assistir al Cinema del Club aquells que també hagin participat del Club de Lectura.


Activitats Relacionades:

Go to Top