fbpx
CINEMA

Cinema del Club: Un día más con vida

A càrrec de Jordi Teis

Dimarts 23 de febrer de 2021, 18.30 h, Sala d’actes de l’Hospici

Cinema del Club: Un día más con vida

El cinema del club és la segona part del club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Cada sessió consta de dues parts. La setmana passada, els participants van llegir el llibre Teoria general de l’oblit, de José Eduardo Agualusa, i aquesta miraran la pel·lícula Un día más con vida, de Raúl de la Fuente i D. Nenow. Albert Grabulosa va moderar la sessió on es va parlar del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre la de la pel·lícula.

Presentada al Festival de Canes i guanyadora del Premi del Públic al Festival de San Sebastià, és un dels films més singulars dels darrers anys i que marca, com ja ho va fer Vals con Bashir, una fita memorable en el gènere del documental d’animació. En aquest cas l’animació es combina amb imatges reals. Realitzada per Raúl de la Fuente i Damian Nenow, es basa en les memòries del periodista Ryszard Kapuściński i el viatge a l’interior del cor d’una guerra i d’un país devastat i disputat per les dues grans potències mundials. Un film diferent i necessari.

Per participar-hi, cal inscriure’s gratuïtament al taulell de la Biblioteca a partir del 20 de gener, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió. Només podran assistir al Cinema del Club aquells que també hagin participat del Club de Lectura.


Activitats Relacionades:

Go to Top