fbpx
LLETRES

Club de lectura d’adults: El sentit d’un final

A càrrec d'Albert Grabulosa

Dimarts 15 de febrer de 2022, 19 h, Biblioteca Marià Vayreda

Club de lectura d’adults: El sentit d’un final

Club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Cada sessió consta de dues parts. Aquesta setmana, els participants llegiran El sentit d’un final, de Julian Barnes, i la setmana següent miraran la pel·lícula ¡Olvídate de mi!. Albert Grabulosa moderarà la sessió on es parlarà del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre la de la pel·lícula.

Tony Webster viu tranquil·la ment jubilat, divorciat i en pau amb la seva vida, però la carta d’un bufet d’advocats l’impulsarà a revisar el seu passat, especialment els temps de l’adolescència. Després de més de quaranta anys, Tony Webster s’adonarà que molts fets potser no havien passat tal i com els recordava, que la memòria és imperfecta i que pot fer aflorar sorpreses, o que fins i tot pot arribar a edificar part d’una vida sobre un relat falsejat.

Per participar-hi, cal inscriure’s gratuïtament al taulell de la Biblioteca a partir del 18 de gener, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió. Només podran assistir al Cinema del Club aquells que també hagin participat del Club de Lectura.

Go to Top