fbpx
MÚSICA

Concert de Vic Moliner

Varietats autòctones

Divendres 16 de juny de 2023, 21 h, Fortí del Volcà Montsacopa

Concert de Vic Moliner

A Foc i endreces, Vic Moliner ens proposa un viatge a través d’aquestes dues accions tant necessàries (que tot sovint fem menys del que convindria). Des de la reivindicació de caire més social-polític, expressada metafòricament a través del foc i la crema de les coses que ens fan mal, fins a la introspecció, l’autoconeixement, el pensar-se i l’enriure’s d’una mateixa, representades a través de l’endreça. Hem de cremar moltes coses i alhora endreçar-nos una mica, per avançar cap a una societat millor, per viure unes vides més plenes. En Vic Moliner fa uns anys que viu a la Garrotxa.

Enguany torna el festival de música garrotxina Varietats Autòctones, que celebrarà la seva tercera edició els dies 16, 17 i 18 de juny. El certamen, que vol servir com a altaveu de la música feta a la comarca de la Garrotxa, mantindrà el seu format habitual amb un concert inaugural a peu de l’ermita de Sant Francesc al volcà Montsacopa, continuant amb l’acte central amb diversos concerts al jardí botànic del Parc Nou i clausurant el festival el diumenge amb un concert al mirador de Castellfollit de la Roca. D’aquesta manera, el festival comença a ampliar el seu radi d’acció per tal de ser més present a la resta del territori garrotxí.

En aquesta nova edició, les propostes seleccionades han sigut el projecte pop d’aires metafísics de Vic Moliner, el duo de folk intimista Bàlsam d’ós, la neoclàssica amb aires indis i jazzístics de Vignesh Melwani acompanyat de Carla Gonzàlez Ferrer, el pop rock dels emergents Santa Mandra, el rock dels ja coneguts i veterans PDP Experience i la música d’arrel revisionada de Guillem Ballaz. A més a més, el Varietats Autòctones ha unit forces amb el nou festival Karma Fest promocionant dos dels concerts que hi tindran lloc, el del jove cantautor Aron Salinas i el dels metalers twee Kabra Boja.

Organitza: Varietats Autòctones

 


Activitats Relacionades:

Go to Top