fbpx
MÚSICA

Concerts al Parc Nou

Varietats Autòctones

Dissabte 17 de juny de 2023, a partir de les 17 h, Parc Nou

Concerts al Parc Nou

Dins la programació de Varietats Autòctones, s’organitza un seguit de concerts al Parc Nou durant tota la tarda amb Bàlsam d’ós, Vignesh Melwani & Clara Gonzàlez Ferrer, Santa Mandra i PDP Experiencie. Trobareu més informació a la seva pàgina web.

Torna el festival de música garrotxina Varietats Autòctones, que celebrarà la seva tercera edició els dies 16, 17 i 18 de juny. El certamen, que vol servir com a altaveu de la música feta a la comarca de la Garrotxa, mantindrà el seu format habitual amb un concert inaugural a peu de l’ermita de Sant Francesc al volcà Montsacopa, continuant amb l’acte central amb diversos concerts al jardí botànic del Parc Nou i clausurant el festival el diumenge amb un concert al mirador de Castellfollit de la Roca. D’aquesta manera, el festival comença a ampliar el seu radi d’acció per tal de ser més present a la resta del territori garrotxí.

En aquesta nova edició, les propostes seleccionades han sigut el projecte pop d’aires metafísics de Vic Moliner, el duo de folk intimista Bàlsam d’ós, la neoclàssica amb aires indis i jazzístics de Vignesh Melwani acompanyat de Carla Gonzàlez Ferrer, el pop rock dels emergents Santa Mandra, el rock dels ja coneguts i veterans PDP Experience i la música d’arrel revisionada de Guillem Ballaz. A més a més, el Varietats Autòctones ha unit forces amb el nou festival Karma Fest promocionant dos dels concerts que hi tindran lloc, el del jove cantautor Aron Salinas i el dels metalers twee Kabra Boja.

Organitza: Varietats Autòctones


Activitats Relacionades:

Go to Top