fbpx
EXPOSICIONS

“El Museu: un canvi de mirada”

Una nova manera de relacionar-se amb la ciutadania

9 de juliol - 29 de juliol de 2021, Can Trincheria

“El Museu: un canvi de mirada”

En aquesta exposició els Museus d’Olot expliquen la nova etapa que han iniciat. Una nova manera de treballar fruit de diverses sessions participatives en què es va demanar a diferents col·lectius que valoressin els Museus, que diguessin quina funció creien que havien de fer, què s’hi esperaven trobar… Amb totes aquestes col·laboracions s’han pensat, imaginat i compartit idees i opinions, i els punts de vista rebuts han estat escoltats, respectats i altament valorats.

Amb tot això els Museus d’Olot han assentat les bases del nou Projecte educatiu, que presenten en aquesta exposició. Es tracta d’un nou projecte estratègic, d’una nova manera de treballar que sobretot posa el focus central en el concepte d’educació al llarg de la vida i que considera el museu com un espai on la pedagogia n’és la protagonista principal. Un nou projecte que entén el museu com un centre socialitzador on viure i compartir-hi experiències.

En definitiva, un projecte transformador que ens planteja reptes i que ens ha de permetre fer un canvi de mirada que posi al centre les persones, que connecti amb la gent, amb l’actualitat i amb el que interessa i preocupa avui la ciutadania.

Visites guiades a l’exposició els dies 17 de juliol a les 11 i a les 18 h i el 23 de juliol a les 16 h. Cal reservar plaça a olotcultura.koobin.cat


Activitats Relacionades:

Go to Top