fbpx
ALTRES

Esfumar (Ajornat per la COVID-19)

Col·lectiu nyamnyam

Dissabte 14 de novembre de 2020, 18, 19 i 20 h, Museu de la Garrotxa

Esfumar (Ajornat per la COVID-19)

Aquesta activitat s’ha hagut d’ajornar per evitar la propagació de la COVID-19.

Coincidint amb el Dia Internacional dels Museus se celebra la Nit dels Museus, en què s’obren les portes d’aquests centres en un horari no habitual, de vespre i de nit, ja sigui per visitar-los o per fer-hi alguna activitat.

La nit del dissabte 14 de novembre el Museu de la Garrotxa farà una jornada de portes obertes i es podran visitar fins a les 23 h tant el Museu com les exposicions temporals.

Per aquesta nit, el col·lectiu nyamnyam ens proposa una visita diferent a l’exposició “Cigarrillos París i la publicitat moderna”. En petits grups i de manera escalonada, una audioguia acompanyarà a cadascú a recórrer l’exposició per a fixar-nos en el que s’esfuma d’aquests cartells; tot un món d’arquetips que s’han anat elevant fins els nostres dies… Tot escoltant, ens anirem convertint en part activa de la història.

D’aquesta manera, després de visitar l’exposició es proposa una acció performativa al Pati de l’Hospici. A través del dibuix i de l’escolta activa, cadascú podrà ‘esfumar-se’ dibuixant i elaborant el seu propi cartell. Així, anirem creant una nova exposició a l’exterior a partir dels ‘fums’ de tots nosaltres.

Nyamnyam és un col·lectiu artístic creat pels artistes Iñaki Alvarez i Ariadna Rodríguez i ubicat a Mieres, Girona. Unint les seves formacions i deformacions en diverses disciplines, el seu treball té com a objectiu promoure la creació, la difracció i l’intercanvi de coneixement en cada context (g)local en el qual treballen. En aquest encreuament entre arts en viu, pensament crític, pedagogies i interacció social, creen situacions per a activar o recuperar modes de relació.


Activitats Relacionades:

Go to Top