fbpx
EXPOSICIONS

Eudald de Juana i la transgressió de la forma

Artistes, cossos, afinitats i dissemblances

5 de setembre de 2020 - 10 de gener de 2021, Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa

Eudald de Juana i la transgressió de la forma

Dins del projecte de l’artista convidat, el Museu de la Garrotxa presenta el jove escultor empordanès Eudald de Juana, un creador plenament contemporani que ha evolucionat des dels postulats més clàssics i acadèmics fins a una mirada pròpia i original vers l’escultura figurativa.

De Juana va iniciar la seva relació amb el Museu de la Garrotxa a partir de l’admiració envers l’obra de l’escultor olotí Miquel Blay. Ara podrem visitar una exposició on ens presenta alguns dels treballs més significatius que ha dut a terme els darrers anys. Aquest és un projecte comissariat per Pere Parramon i Laura Cornejo, el qual mostra les obres d’Eudald de Juana en diàleg amb obres d’altres joves artistes contemporanis. L’any passat es va poder veure al Museu de l’Empordà.

Sota el títol “Transgressió de la forma” es podrà observar el domini que té l’escultor de la figura humana i del modelat amb fang, un material que es fa present i que és protagonista en origen a cada peça.

Format a Figueres, Barcelona i Florència, Eudald de Juana manté una trajectòria internacional plena de compromisos que fa que gaudir d’aquesta exposició sigui una gran i sorprenent oportunitat.

UNA EXPOSICIÓ QUE TRANSGRADEIX LA FORMA


Activitats Relacionades:

Go to Top