fbpx
EXPOSICIONS

“Pintures i Maquetes Despullades” (segona edició)

De Marta Córcoles

2 de desembre de 2023 - 5 de gener de 2024, Cafè Art Fontanella XII

“Pintures i Maquetes Despullades” (segona edició)

Normalment, una exposició d’art és un lloc d’exposició de “peces acabades”, i sí en aquesta ocasió, al Cafè Art Fontanella XII, les peces esdevindran obres amb aquesta nomenclatura.

Part de la mostra que presenta l’artista va estar exposada a un altre espai d’Olot, en aquella ocasió, a El Racó de la Font, reivindicava la possibilitat d’exposar una obra en el moment que fos, finalitzada o no, com a llicència artística si voleu, però també com a necessitat de vida, la necessitat d’escoltar-se i de permetre’s.

Sabem que, en general, estem en constant evolució, amb les seves parades i els seus retrocessos, aquest treball no és una excepció. La mostra fa un recull de peces i de maquetes de possibles pintures (jo les percebo tridimensionals) que tradueixen una part de la meva vida on les preguntes han sigut constants i, on l’art, amb la seva abstracció, ha aconseguit donar-me respostes. La ment, que necessita entendre-ho tot, és incapaç de fer-ho.

Títols que ens suggereixen espais viscuts, Bosc cremat, les tres peces Erosió, com a sensació interna extrema, Solitud, derivada d’una situació buscada o Ferida que es tanca, que ho diu tot, són algunes de les obres que trobareu a l’exposició, on parlo de moments viscuts, d’emocions i de processos, a les palpentes, com puc.

Són peces que beuen o s’inspiren d’impressions provinents de la natura o immersions clarividents a les ombres de la psique, però també d’un cos que palpita i camina, un cos que s’atura.

Us animo a observar, a desxifrar sense pretensions i a esdevenir persones coautores d’aquest reguitzell de vivències que ben segur, en un moment o un altre de la vostra existència també heu transitat.

 

Organitza: Cafè Art Fontanella XII


Activitats Relacionades:

Go to Top